Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

29-07-2019: Nu kan du øve dig på det ukendte stykke til FM i Jagthorn 2020

Når FM i Jagthorn løber af stabelen i 2020, er det sidste gang, der er blevet komponeret et stykke specielt til forbundsmesterskabet. Denne gang bliver det Per Iversens komposition, Jæger Rapsodi 2020, og du kan allerede nu finde både noder og lydfiler på hjemmesiden.

29-07-2019: Auktion over jagt- og fiskerejser på Brahetrolleborg Game Fair

Mere end 40 jagt- og fiskerirejser til ind- og udland kommer under hammeren, når årets store rejseaution løber af stabelen på lørdag. Samlet værdi: Over 1 million kroner.

29-07-2019: Igen i år starter sæsonen for grågæs allerede d. 1. august

Mange jægere kunne med glæde se frem til den 1. august sidste år, da de for første gang i 25 år kunne tage på sommergåsejagt. Med den seneste revision af jagttiderne blev mulighederne for at gå på gåsejagt nemlig udvidet, idet jagttiden på grågås blev ændret til også at omfatte hele august.

29-07-2019: Nu er det igen lettere at gå på duejagt i England

I foråret tilbagekaldte den engelske pendant til Naturstyrelsen, Natural England, tre generelle licenser til kontrol af visse vilde fugle. Det betød potentielle konsekvenser for danske jægere på f.eks. duejagt i England, som ville blive underlagt andre typer licenser. Men nu er kravene igen mere lempelige.

28-07-2019: Når et væddemål motiverer

17-årige Jonas Bøgelund fra Hedehusene-Fløng Jagtforening havde forud for årets FM i jagtskydning indgået et væddemål med sin far, og det var et væddemål, som kan motivere de fleste til at levere varen.

25-07-2019: DJ i debat om skarv og sæl på Brahetrolleborg Game Fair

DJ-formand Claus Lind Christensen deltager i paneldebat om skarv og sæl under Brahetrolleborg Game Fair. Her vil debattørerne prøve at blive klogere på, om der findes gode løsninger på forvaltning og regulering. Det sker lørdag den 3. august kl. 11.30.

24-07-2019: Danmarks Jægerforbunds Racedyst 2019

Danmarks Jægerforbunds traditionelle Racedyst afholdes i år over to weekender. Søndag den 28. juli afholdes dysten i henholdsvis Skive og Stenlille – og lørdag den 3. august afvikles den fynske dyst.

22-07-2019: Sommerjagt i skjorteærmer

At jage grågæs over auguststubben er en spændende fornøjelse, uanset om man er nybegynder eller en erfaren rotte. Her får du en forsmag på en historie om herlig gåsejagt i skoleferien.