Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

03-04-2020: God Påske til alle danske jægere

I løbet af næste uge vil DJ-administrationen holde påskeferie. Vi har dog stadig folk ved telefonen.

03-04-2020: Fejlagtige påmindelser om riffelprøver udsendt

Miljøstyrelsen informerer om, at der ved en fejl er udsendt påmindelser vedr. riffelprøver i april. Alle prøver er fortsat aflyst, foreløbig frem til den 4. maj.

03-04-2020: Nye schweiss-aspiranter på vej igennem nåleøjet

Forleden fik 14 måske kommende schweisshundefører besked om, at de er udtaget til kvalifikationstest. Nu har de nogle måneder til at forberede sig selv og deres hund. Mange risikerer at dumpe, for schweisshundenene og deres førere ér de bedste af de bedste.

02-04-2020: Nyt magasin for nyjægere er udkommet

Sammen med aprilnummeret af magasinet Jæger udkommer i disse dage en helt ny udgave af bladet Nyjæger 2020. Det kan også læses online.

01-04-2020: Naturfreak for børn og børnefamilier, afsnit 8

I denne coronatid vil naturfreaken Christian give tre ugentlige bud på aktiviteter for børnene. Følg med og deltag i konkurrencerne.

01-04-2020: Spørgsmål og svar om jagtprøven

Mange aspiranter og jagttegnskursuslærere brænder i øjeblikket for at få svar på en række spørgsmål om forårets jagtprøver. Miljøstyrelsen og Danmarks Jægerforbund har i samarbejde samlet en FAQ-liste med spørgsmål og svar.

01-04-2020: Status på årets indsamling af kronhjortetænder

Der blev i denne omgang indsendt i alt 320 sæt kronhjortetænder til Danmarks Jægerforbunds projekt, som skal monitere den årlige afgang af kronhjorte. Midt- og nordjyderne har indsendt flest datasæt. Projektet er finansieret af Miljøstyrelsen.

31-03-2020: Tips & Tricks til hundefolket

Jægerforbundets jagthundekonsulent, Ove Dam Hedegaard, opfordrer alle til at bruge lidt ekstra tid på deres hund i disse coronatider.

Side 1Side 2